Головне

УЄФА оштрафував "Наполі" - клубу можуть заборонити проводити матчі на "Сан-Паоло"

26.10.2012 21:05 229 0

Контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА (КДІ) оштрафувала італійський клуб "Наполі" за неналежну поведінку вболівальників, невідповідний вимогам УЄФА стан стадіону і недотримання директив УЄФА, пов'язаних з безпекою на арені.

Всі згадані випадки відносяться до матчу неаполітанців проти шведського АІКа у межах Ліги Європи 20 вересня, пише офіційний сайт УЄФА.

КДІ вирішила заборонити "Наполі" продавати квитки на наступний матч Ліги Європи з "Дніпром" (8 листопада) на сектори 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 17, 18, 23 і 24, а також на сектор для інвалідів.

Дані санкції можуть бути змінені, якщо "Наполі" надасть УЄФА звіт незалежної будівельної компанії, яка, докладаючи фотографічне свідчення, підтвердить, що необхідні ремонтні роботи були проведені, і що вищезазначені сектори відповідають усім відповідним стандартам безпеки глядачів.

У разі надання подібного звіту заборону на продаж квитків може бути введений умовно з випробувальним терміном на п'ять років.

КДІ також ухвалила, що якщо зазначені вище ремонтні роботи не будуть проведені повністю або частково до 6 листопада, голова КДІ за рекомендацією компетентного органу УЄФА може накласти заборону на проведення єврокубкових матчів на стадіоні "Сан-Паоло".

Окрім того, згідно з рішенням КДІ, "Наполі" покараний умовно з випробувальним терміном на п'ять років проведенням одного єврокубкового матчу при порожніх трибунах. Італійський клуб також заплатить штраф у розмірі 150 тисяч євро.

"Наполі" може оскаржити дане рішення протягом трьох днів з моменту направлення мотивованого рішення.

Коментарі ()