Головне

Борг МФК "Миколаїв" виріс до трьох мільйонів

26.10.2012 17:51 524 0

Колишні керівники муніципального футбольного клубу "Миколаїв" так і не передали повноваження управління новому керівництву в особі головного тренера команди Руслана Забранського.

Про це повідомив глава Миколаївської обласної ради Ігор Дятлов, який висловив думку, що попередні керівники клубу побоюються аудиторських перевірок, і тому затягують процес передачі МФК.

"Заборгованість тільки в цьому місяці зросла з декількох сотень тисяч гривень до трьох мільйонів, а деякі засновники називають суму і в десять мільйонів", - підкреслив він.

"Звичайно, буде проведений серйозний фінансовий аудит із залученням КРУ та інших фахівців, і саме тому вони затягують процес передачі футбольного клубу, щось "підчищають", - вважає Дятлов.

"Сьогодні ми об'єдналися і займаємося порятунком клубу для того, щоб його славна історія і футбольні традиції в місті були продовжені. Сказати, що всі проблеми вирішені в один момент - було б неправильно. Мені здається, що і команда втомилася від цих колотнеч, адже вже більше півроку не виплачується зарплата". - нагадав він, пише ukrfootball.in.ua.

Коментарі ()