Головне

Орєхов став на захист Вакса, котрий знову помилився

26.10.2012 14:38 331 0

Пенальті у ворота "Волині" в грі з донецьким "Металургом" був призначений помилково, але інших ляпів у цій грі скандально відомий суддя Юрій Вакс не припустився.

Про це заявив "Українському футболу" екс-арбітр ФІФА Олег Орєхов, котрий вважає суддівство Вакса неупередженим.

"Там, радше, форвард "Металурга" йшов на зіткнення, а особливих рухів із боку оборонця лучан не помітив. Але тут головне не це, а сам факт того, що людину травлять. Спочатку на одному телеканалі спеціалізована програма вилила на Вакса тонну бруду, тепер - ви", - відповів він журналісту.

"Спробуйте зрозуміти: людина півроку залишалася без роботи, перебуває в не найкращому фізичному стані, й жахливому - психологічному. Як уважаєте, легко йому? Для нього нині кожен матч - складне випробування, тож зовсім не впевнений, чи витримає він усе це. Більше того: треба бути ідіотом, аби вдатися до упередженості в такому матчі. Ось на що претендують ці команди?", - перепитав він.

"За місце під сонцем у середині турнірної таблиці? Правильно. Тобто, хіба це "гаряче" протистояння, де щось дуже важливе вирішувалося?.. Юра помилився, але ж більше прорахунків із його боку не було. Може, це - суть?", - вважає Орєхов.

Коментарі ()