Головне

Буряк: Індивідуальна майстерність у гравців "Порту" вища

25.10.2012 12:06 436 0

У "Динамо" просто зібрані гравці, чий клас нижчий за клас футболістів "Порту", тому поразці не варто дивуватися.

Про це після гри Ліги Чемпіонів заявив екс-гравець та тренер київського "Динамо" Леонід Буряк.

"Не тільки в мене, а в багатьох глядачів склалося враження, що "Порту" в будь-який момент міг додати й забити четвертий м'яч у разі потреби. Вважаю, що португальці грали з певним запасом", - сказав він.

"Щось дуже легко і спокійно вони вражали ворота киян. Думаю, що за рівнем індивідуальної майстерності чемпіон Португалії переважає "Динамо". Кияни не мали проблем із настроєм на гру, але в сучасному футболі цього замало", - вважає він.

Буряк переконаний, що головні якості – майстерність та функціональна підготовка, при чому і в одному, і в іншому "Динамо" зараз поступається."

"Проблеми з обороною видно неозброєним оком. Однак я не бачу, за рахунок яких гравців можна її покращити. Можливо, Бетао варто повернути в центр оборони. Можливо, варто було дати шанс другому воротарю. Однак для цього треба бути в команді, щоб знати ситуацію зсередини", - додав він.

"Зараз киянам варто думати про престиж клубу. Мені легше говорити про шанси "Порту". Навіть, якщо вони поступляться в Києві, то обов'язково вийдуть в 1/8 фіналу. У "Динамо" попереду дуже важкий календар. Можливо, про шанси можна буде говорити після матчу-відповіді в Києві", - цитує Буряка gazeta.ua.


 
 
 



 

Коментарі ()