Головне

Чех: Господарі з самого початку відчували впевненість

24.10.2012 09:42 288 0

Попри непогану гру у поєдинку з "Шахтарем" поразка "Челсі" була достатньо закономірною.

Голкіпер "Челсі" Петр Чех прокоментував результат зустрічі на "Донбас Арені", пише сайт "Шахтаря".

"Дуже важливим сьогодні виявився перший гол, тому що вже на третій хвилині ми дали "Шахтарю" перевагу в один м'яч. Господарі з самого початку відчули впевненість у своїх силах, йшли в хороші контратаки", - зазначив він.

"Думаю, що ми грали непогано, але нам, звичайно ж, не все вдавалося. Ми не завжди правильно розтягували оборону суперника і залишали багато вільного простору - це було одним з ключових факторів, що вплинули на результат". - припустив чех.

"Так, ми програли. Але ми на другому місці, і попереду ще три матчі. Дуже хочемо взяти реванш вже у наступному домашньому поєдинку проти "Шахтаря", - запевнив він.

На думку Петра, після того як "Ювентус" зіграв внічию з "Нордшелландом", положення команд в групі дуже щільне.

"Думаю, що всі ще будуть втрачати очки і поки не можна робити ніяких висновків. Ми грали проти дуже сильної команди і до того ж провели далеко не найкращий матч. "Шахтар" вже на протязі декількох років виступає в одному складі", - нагадав він.

"Комбінація всіх цих факторів призвела до кінцевого результату. Ви бачили, що "гірники" добре структурований колектив, кожен футболіст знає своє місце і функції на полі. "Шахтар" вигравав Кубок УЄФА, доходив до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, вони виступають на розкішному стадіоні. Останнім часом донецький клуб помітно додав", - закінчив Чех.

Коментарі ()