Головне

Беланов критикує легіонерів "Динамо" та пропонує не чекати швидкого результату від Блохіна

24.10.2012 09:27 398 0

Криза у київському "Динамо" все ще не минула і у найближчих матчах команді буде дуже непросто досягти пристойного результату.

Про це перед грою з "Порту" сказав легендарний форвард команди Ігор Беланов, пише "Спорт-Экспресс в Украине".

"Дивився я матч з "Металістом". Сумно. І просто шкода Блохіна, Михайличенка та Баля, які змушені відповідати за це неподобство. Я не розумію, що роблять на полі їх підопічні!", - вражений він.

"Ніякої комбінаційної гри, ніяких швидкостей, ігри на випередження, забігів, стеночек, схрещувань. Ні-чо-го! Якась монотонна розмазня, та й годі ... Ми такий футбол колись називали "тир-пир-наша-тир", - згадує він.

"Викладаються на полі в основному українські хлопці - в першу чергу, Гусєв і Ярмоленко. А ось розкручені іноземці витрачених мільйонів не відпрацьовують", - вважає Беланов.

За його словами, в Португалії "Динамо" доведеться дуже складно.

"А з іншого боку, не можу не процитувати воротаря команди Олександра Шовковського: ніхто не говорив, що відразу все буде добре. І тому я прошу не вимагати від Блохіна сьогохвилинного результату", - закликав він.

"Враховуючи спадщину, що йому дісталася, досягти його неможливо. Дайте людині видужати і спокійно попрацювати. Як відомо, слідом за будь-яким спадом наступає підйом. Хоча цей спад, щось аж надто затягнувся", - закінчив Беланов.

Коментарі ()