Головне

Луческу: Це одна з найбільш видовищних наших ігор

24.10.2012 08:20 304 0

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що його команда заслужено переграла "Челсі" в поєдинку третього туру Ліги Чемпіонів (2:1).

Про це він заявив на прес-конференції, що відбулася після зустрічі.

"Гра вийшла такою, якою я її і чекав побачити. Як я і говорив напередодні, тепер ми можемо грати і обігрувати такі команди, як "Челсі". Це, напевно, одна з найбільш видовищних наших ігор останнім часом, нарівні з "Арсеналом". І підтвердження, що ми ростемо і наша молодь міцніє і грає все впевненіше і впевненіше", - почав він.

"Ми добре вивчили суперника. Можу відзначити, що сьогоднішній "Челсі" сильніше того, що виграв Лігу Чемпіонів. Тим більше, наша перемога вагома, тому що ми обіграли дуже сильного суперника. Упевнений, що ми повністю заслужили сьогодні перемогу. Думаю, що вона могла бути і більш впевненою, але Чех просто чудово зіграв у воротах "Челсі", - зазначив румун.

Луческу підкреслив, що в цілому задоволений організацією гри команди та тим, як гравці припиняли розвиток атак суперників.

"Це дуже важлива перемога, але поки ми ще нічого не досягли. Попереду нас чекають три непрості матчі. Упевнений, що "Челсі" буде набагато серйознішим в Лондоні. "Нордшелланд" сьогодні зіграв внічию з "Ювентусом", та й у матчі з "Челсі" були моменти, коли датчани володіли перевагою", - нагадав він.

"Тому і в Копенгагені буде дуже складно. Не кажучи вже про "Ювентусі". Так що, попереду ще дуже важливі три гри, і ніхто не зможе передбачити, як вони закінчаться", - цитує тренера Террикон.

Коментарі ()