Головне

Бєлік: "Була зустріч з керівництвом клубу, на ній чітко сказали: "Грошей не буде"

22.10.2012 09:40 395 0

Медичному персоналу запорізького "Металурга" вже п'ять місяців на платять зарплатню.

Про це в ефірі телепрограми "ПроФутбол" заявив нападник клубу Олексій Бєлік.

"Якщо чесно, я вже втомився говорити правду. Взагалі, не можу зрозуміти, як можна мовчати у цій ситуації! Адже просто соромно після того, як програли 0:5 - соромно за гру, за результат", - сказав він.

"Чому я, хлопець з Донецька, повинен переживати за команду більше, ніж хтось із Запоріжжя? Або той же Кварцяний, який з Луцька, або Жуніор. Чому вони повинні переживати за команду більше, ніж ті люди, які взяли "Металург" і незрозуміло чого від нього хочуть?" - риторично запитав гравець.

За словами Бєліка, масажисти, лікарі просто не приїжджають на гру, тому що вже п'ять місяців, як їм не платять гроші.

"Була одна зустріч з керівництвом клубу, але на ній чітко сказали: "Грошей не буде". Одним словом, на сьогоднішній момент складається така ситуація, що команда просто нікому не потрібна. Чому ми продовжуємо грати? Тому що ми такі футболісти слабохарактерні, не можемо зібратися і сказати правду", - зауважив він.

"Ми з хлопцями поговорили, будемо збиратися всі разом і вирішувати якось цю проблему, тому що досить вже ганьбитися. Чесно, дуже соромно за такі результати, за гру команди... Ми падаємо у якусь яму, а зупинити цю ситуацію може тільки керівництво клубу", - цитує його dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()