Головне

Севідов: "Не потрібно гнівити Бога, одне очко у Львові - не так вже й погано"

22.10.2012 08:28 374 0

Враховуючи нинішню ситуацію у "Говерлі", для команди кожне набране очко - на вагу золота.

Про це після поєдинку у Львові з "Карпатами" розповів головний тренер ужгородців Олександр Севідов, пише прес-служба львів'ян.

"Звичайно, хотілося нам сьогодні перемогти. Були моменти у нас, були моменти і в "Карпат". Хороші були моменти, але, напевно, саме тому ми і є сусідами по нижній частині турнірної таблиці, що свої моменти не можемо реалізувати", - сказав він.

"Сьогодні була хороша гра, ніхто не хотів поступатися. Я думаю, такий футбол не може не подобатися - тут емоції, напруга, відчайдушна боротьба. Претензій у мене до футболістів немає. Звісно, щось знайти можна, але в нашій ситуації кожне набране очко - на вагу золота", - додав тренер.

На думку Севідова, якщо рахунок 1:1, то значить він є закономірним.

"Безумовно, ми хотіли втримати переможний рахунок, безумовно, ми притиснулися до власних воріт і, безумовно, почали помилятися. Але мене тішить, що ми не збилися на відбій, а грали організовано і проводили гострі контратаки", - зауважив він.

"Як говорив мій перший тренер Семен Альтман, не потрібно гнівити Бога, одне очко у Львові - не так вже й погано. Тим більше у нашій ситуації. Так, ми могли сьогодні виграти. Але ж могли й програти, і тоді я б зараз тут сидів перед вами, похнюпивши носа", - підсумував тренер.

Коментарі ()