Головне

Костов: "Я вже тут два з половиною місяці, але не можу збалансувати команду"

22.10.2012 08:22 336 0

"Карпати" хотіли виграти у "Говерли" та відірватися від двох останніх команд у турнірній таблиці.

Про це по завершенні матчу розповів головний тренер "зелено-білих" Ніколай Костов, пише прес-служба клубу.

"Ця гра була дуже важливою для нашої команди. Хотілося виграти і відірватися від двох останніх команд у турнірній таблиці. Хотілося трохи спокою, але не виходить", - сказав він.

"Помітно, що у нас не виходить збалансувати гру. Причини різні - постійні вилучення, можливо, не можемо награти оптимальний склад. Я відверто зізнаюся, що я вже тут два з половиною місяці, але не можу збалансувати команду", - додав тренер.

За словами Костова, команда багато працює на тренуваннях, хлопці стараються, але результату все ще немає.

"Через це команда і перебуває у поганому психологічному стані. Та й боротися за виживання для нашої команди є малоприємною справою. Бажання у хлопців сьогодні було, вони всі хотіли перемогти, але виграти не вдалося", - зауважив він.

"Потрібно виграти, тільки перемога поверне гравцям психологічну впевненість у своїх силах. Гравці піднімаються тільки тоді, коли перемагають, а якщо довго не виграють, то отримують психологічний стрес", - пояснив фахівець.

На думку наставника "Карпат", коли гравці перебувають у стані психологічного стресу, то вони не здатні у грі імпровізувати.

"Ми дуже добре розпочали другий тайм і грали у такому ключі до забитого голу. А потім гравці із Закарпаття вирівняли гру і вже самі створили дуже хороші моменти біля наших воріт. Вони добре грали в пас і контролювали м’яч", - підсумував він.

Коментарі ()