Головне

Прем'єр-ліга. 12 тур. Динамо - Металіст - 1:3. Шанс для Маркевича

21.10.2012 11:05 1232 0
Прем'єр-ліга. 12 тур. Динамо - Металіст - 1:3. Шанс для Маркевича

Шанси харківського "Металіста" на зону Лігу Чемпіонів вже цього сезону знову зросли. У Києві команда Мирона Маркевича з рахунком 1:3 здолала київське "Динамо".

Без Олега Блохіна немає результату ні в збірної України, яку він залишив, ні в київського "Динамо", де він поки не може тренувати через хворобу.

Добитися результату в Олексія Михайличенка не виходить. Дві поспіль поразки в чемпіонаті від "Дніпра" та "Металіста" - це вже забагато. У грі з "Металістом" до поразки призвела серія помилок гравців киїської команди, а також рішення судді. Київське "Динамо" забило два голи з офсайду, і як мінімум м`яч забитий Вукоєвичем був ""чистим", але суддя вирішив інакше.

Два ж перших голи у ворота Шовковського на совісті Тайво. Спочатку він обрізався, пішла контратака і вихід Тайсона на побачення з Шовкоським, і відповідно був гол. На початку другого тайму Тайво в штрафній безапеляційно валить Марлоса і суддя вказує на 11 метрів. З позначки Хав`єр не залишив шансів Шовковському - 0:2.

Зрівняти рахунок в киян не вийшло. Був лише гол від Ярмоленка, який зіграв на добивання після удару Кранчара. За мінімальної переваги гостям вдалося не тільки втримати рахунок, але й забити ще один гол. Після шквалу емоцій на останніх хвилинах, двоз вилучень на ударну позицію вивели Торреса і він робить рахунок 1:3.

На цьому спектакль закінчився. У вівторок "Динамо" грати в Лізі чемпіонів з "Порто" і шансів при такій грі не так і багато.

Коментарі ()