Головне

Ультрас розкажуть, що ж відбувається з запорізьким "Металургом"

20.10.2012 10:44 408 0

У понеділок, 22 жовтня 2012 року, активісти ультрас-руху запорізького "Металурга" розкажуть журналістам свою версію того, що відбувається з їхньої улюбленою футбольною командою.

Фан-угрупування клубу серйозно стурбовані його нинішнім становищем. На їх думку, ще ніколи запорізький "Металург" не виступав так огидно. Команда із Запоріжжя грунтовно застовпила за собою останнє місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, а від чергового пониження в класі її може врятувати хіба, що чудо, - вважають запорізькі ультрас.

Причому, як вони стверджують, для громадськості досі залишається загадкою, хто ж має відповідати за подібну ганьбу, адже особистість власника футбольного клубу досі старанно приховується.

Що ж відбувається з запорізьким "Металургом"? Хто ж насправді є його власником? Чому футбольні фанати відмовляються підписувати меморандум про взаємну довіру та співробітництво з ФК "Металург"? І як запорізькі ультрас мають намір боротися за свою улюблену команду?

Про це і багато чого іншого готові розповісти журналістам в прес-центрі "ВІСТІ-ІНФОРМ" представники провідних запорізьких ультрас-угрупувань, пише vesti.zp.ua.

Коментарі ()