Головне

Степаненко: Як на мене, Містер ще так не засмучувався

20.10.2012 09:38 420 0

Гра, показана "Шахтарем" у протистоянній з маріупольським "Іллічівцем", не влаштувала тренера "гірників".

Про це після зустрічі розповів клубній прес-службі автор переможного голу Тарас Степаненко.

"Після збірних спочатку завжди важко, всі повертаються в різних станах: одні грали, інші тренувалися, а треті толком не робили ні того ні іншого - це я про себе кажу. З боку було видно, що ми сьогодні діяли розрізнено, не було єдиного цілого, тому в першому таймі вийшло те, що вийшло", - почав він.

"У другій половині гри відступати вже було нікуди, ми зібралися і почали пресингувати. Але такі поєдинки традиційно складаються непросто. Я добре пам'ятаю гру з "Оболонню" відразу ж після збірних... Думаю, все залежить від кожної людини, нам потрібно краще готуватися психологічно", - вважає Тарас.

Степаненко припустив, що, можливо, його партнери не налаштувалися належним чином, думали, що легко обіграють суперників.

"Для мене в цьому сезоні це була найважча гра за всіма показниками - і фізично, і психологічно. Як на мене, Містер ще так не засмучувався", - зізнався хавбек.

"Було важливо виграти сьогодні. Потрібно швидше забути цей матч і почати готуватися до Ліги чемпіонів. Нам потрібно показати дійсно командну гру, тому що, якщо ми не будемо триматися один за одного, нічого не вийде", - закінчив гравець.

Коментарі ()