Головне

Лівшиць: "Кривбас" коштує 100 мільйонів"

18.10.2012 18:07 422 0

Керівництво "Кривбасу" готове продати клуб, якщо на нього знайдеться покупець.

Про це заявив президент "Кривбасу" Олександр Лівшиць, коментуючи інформацію про бажання катарських шейхів придбати 30% акцій клубу.

"Цікава інформація. Я поки взагалі не чув про інтерес до купівлі українських клубів - навіть більш відомих, ніж "Кривбас". Якщо це так, то це прорив. Мені особисто про це не відомо. Але засновників у клубу кілька - є ще ряд компаній. Може, хтось про щось і казав", - сказав він.

"95%, що такого не було і не може бути. Я не любитель говорити про сто відсотків - все-таки це життя: хтось із кимось зустрівся, про щось поговорив... А раптом хтось дійсно зацікавився у придбанні клубу? П'ять відсотків залишаємо на це", - зазначив президент клубу.

За його словами, "Кривбас" готовий до продажу.

"Але я можу сказати, що "Кривбас" готовий до продажу. Це прозорий клуб, який платить всі податки. Офіційна зарплата, нічого тіньового немає. Клуб готовий приймати інвестиції, зустрічати людей, які вболівають за криворізький футбол, і пускати всередину. Якщо такі люди з'являться, ми будемо щасливі", - продовжив Лівшиць.

На запитання, скільки коштує "Кривбас", Лівшиць відповів: "Моя думка - близько $ 100 млн. Ця сума включає інвестиції, зроблені в клуб мною та іншими засновниками. Зараз, чого приховувати, всі клуби у нас - дотаційні. Але пройде два-три, максимум п'ять років - і клуби будуть прибутковими. А це вже взагалі - інша розмова", - цитує президента "Кривбасу" Сегодня.

Коментарі ()