Головне

Луческу: Я дуже засмучений грою збірної України

18.10.2012 10:53 328 0

Рівень гри, що продемонструвала збірна України в останніх матчах, є значно нижчим, ніж можна було чекати від такого підбору виконавців.

Про це заявив наставник "Шахтаря" Мірча Луческу, повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

"Я тренер "Шахтаря", тож немає сенсу задавати такі питання. На жаль, я був дуже засмучений грою національної команди України", - почав він.

"Будь-який негативний результат збірної створює не дуже хороший імідж українського футболу на міжнародній арені. Тому на наступному тижні всі клуби, які беруть участь в єврокубках, повинні спробувати змінити думку про український футбол", - переконаний румун.

За словами Луческу, у грі з Чорногорією було кілька жестів від гравців збірної, які йому не сподобалися.

"Упевнений, що футболісти, які покликані в національну збірну, повинні повністю віддаватися і пишатися тим, що вони грають за команду своєї країни. Коли одягаєш футболку національної збірної, з першої до останньої хвилини ти зобов'язаний віддавати всі свої сили", - вважає він.

"Але склалося враження, що футболісти легко здалися і тому не билися до кінця за позитивний результат. Тільки що ми аналізували гру наших виконавців в збірних. Упевнений, що це зроблять і всі інші тренери та будуть вимагати від своїх збірників повної самовіддачі", - закінчив домнул Мірча.

Також він відмовився відповідати на питання про те, який тренер потрібен збірній України - місцевий або іноземний.

Коментарі ()