Головне

Михайличенко: "Динамо" чекає дуже важкий відрізок

16.10.2012 17:22 338 0

Розбалансованість складу через участь гравців у матчах збірних та непрості опоненти можуть завадити "Динамо" провести сильні матчі найближчим часом.

На це натякнув клубній прес-службі асистент головного тренера Олексій Михайличенко, який розповів про підготовку команди до важливого матчу проти харківського "Металіста".

"Поки, як ви бачите, ми працюємо без збірників. Коли вони повернуться, природно, будемо підводити фізичний стан команди під спільний знаменник через тренування", - почав він.

"13-го жовтня у нас була товариська гра з "Вердером". Так що тижневий цикл для підготовки тих футболістів, які залишилися поза збірних, дотриманий", - запевнив він.

За словами Михайличенка, робота буде трохи різною для тих, хто грав і для тих, хто не брав участь у матчах.
 
"Але, гадаю, вже через день проведемо спільну роботу, постаравшись збалансувати і фізичний стан, і психологічний, оскільки всі були в різних збірних, які добилися різних результатів. Хотілося б, щоб вони скоріше перебудувалися, тому що нас чекає дуже важкий відрізок, що складається з важливих ігор", - зазначив він.
 
"Він настільки насичений, що багато чого буде залежати від психологічної готовності, адже нас чекають суперважливі матчі зі складними перельотами і переїздами. Але ми знали, що так буде, і готові до цього. Всі розуміють, що в майбутніх матчах потрібно набрати максимальну кількість очок", - резюмував Михайличенко.

Коментарі ()