Головне

"Карпати" робитимуть ставку на своїх вихованців і зменшать кількість іноземців

13.10.2012 12:37 238 0

План розвитку клубу на три роки менеджмент "Карпат" готує спільно з уболівальниками з громадської організації "Завжди вірні", яким нещодавно було делеговано управлінські повноваження у клубі.

Зокрема, у плані буде прописано механізм зменшення дефіциту бюджету клубу, основи трансферної політики, промоції команди та багато іншого.

Щодо цілей основної команди, то керівництво хоче, щоб "зелено-білі" стабільно виступали у єврокубках. А досягнути цього "Карпати" хочуть з допомогою своїх вихованців, кількість яких в основній команді має збільшитися.

Генеральний директор клубу Ігор Дедишин запевняє, що засилля легіонерів у клубі не буде. У "Карпатах" вважають, що кількість іноземців не повинна перевищувати 20%.

Уже відомо, хто реалізовуватиме цей план розвитку. Так, на посаді віце-президента клубу затверджено Віктора Вацка - відомого футбольного коментатора. Він відповідатиме за скаутську роботу, селекційну та трансферну діяльність клубу, а також промоцію й імідж.

Новостворений скаутський відділ "Карпат" очолив відомий у недалекому минулому футболіст Юрій Беньо. Спортивним директором клубу призначено 44-річного спеціаліста Михайла Гулордаву, який народився у Сухумі, але є громадянином України. Впродовж останніх п’яти років він працює агентом ФІФА, пише "Львівська газета".

Коментарі ()