Головне

Леонід Миронов: "Скажу прямо - Блохіну врятували життя"

11.10.2012 11:43 532 0
Леонід Миронов: "Скажу прямо - Блохіну врятували життя"

Якби у той момент, коли Олегу Блохіну стало зле, він знаходився не на базі "Динамо", наслідки могли б бути непередбачувані.

Про це розповів лікар київського "Динамо" Леонід Миронов.

"Серйозне погіршення самопочуття Олега Володимировича сталося якраз під час його знаходження на базі. Саме мені з моїм колегою Андрієм Шморгуном довелося надавати першу термінову медичну допомогу Блохіну", - сказав він.

"Зараз можна сказати: добре, що все сталося саме так, а не інакше. Адже якби Олег Володимирович знаходився у цей момент не на базі (до речі, він збирався їхати на стадіон "Динамо" на гру другої команди, але ми його вчасно перехопили), невідомо, чим би все закінчилося. Зізнаюся - наслідки могли бути дуже погані", - зазначив Шморгун.

За словами динамівського лікаря, Блохіну врятували життя.

"Я тут же поставив Блохіну крапельницю, Шморгун викликав "швидку" з "Бориса". Ті приїхали швидко, через десять хвилин. Відзначу подальші професійні дії медиків і в самій клініці. Помилитися з діагнозом було не можна, так само як неможливо було обійтися і без операції. Скажу прямо - Блохіну врятували життя.

Також Миронов розповів про терміни відновлення тренера.

"Що стосується термінів відновлення Олега Володимировича, то тут точно скаже нейрохірург. Але, як стверджують лікарі, процес може зайняти від 12-ти днів до місяця", - сказав він.

"Бойовий характер Блохіна дає про себе знати, без роботи він себе не мислить. І це, напевно, багато в чому сприяє тому, що з кожним днем ​​відбуваються значні поліпшення в його самопочутті. У всякому разі, будемо сподіватися, через днів п'ять Блохін буде вдома, а через два-три тижні знову тренувати", - цитує Миронова Команда".

Коментарі ()