Головне

Доступ до палати Блохіна мали тільки п'ять чоловік

11.10.2012 10:16 564 0

Олегу Блохіну, що залишається під наглядом лікарів у клініці "Борис", повернули в палату телевізор, що дозволить йому побачити трансляцію гри в Кишиневі.

Підтримувати зв'язок з колегами по штабу збірної він при цьому навряд чи буде - за рекомендацією медиків його телефон як і раніше залишається у дружини Анжели. Як і окуляри - Блохіну не рекомендують читати пресу, щоб не напружувати зір.

Доступ до тренера, який менш ніж через місяць відсвяткує 60-річчя, обмежений - до нього в палату з моменту госпіталізації пускали, крім дружини, лише Григорія та Ігоря Суркісів, Олексія Михайличенка і Резо Чохонелідзе. Розпорядок дня Блохіна далекий від звичного останнім часом - сон, їжа, процедури.

Велика ймовірність, що в кінці тижня його випишуть додому. Через якийсь час, в залежності від темпів одужання, Блохін отримає можливість повернутися до управління тренувальним процесом в "Динамо" і буде керувати командою безпосередньо з технічної зони в домашніх матчах, бо йому заборонено літати з "Динамо" на виїзні матчі до кінця року, пише Спорт-Экспресс в Украине.

Коментарі ()