Головне

П'ятов: Поки всі думки про найближчі матчі, а не про те, хто буде тренером

09.10.2012 17:42 357 0

Збірна України відповідально ставиться до гри проти команди Молдови, намагаючись не звертати увагу на сумні обставини, що передують зустрічі.

Про це заявив офіційному сайту "Шахтаря" воротар національної команди Андрій П'ятов.

"Готуємося в стандартному режимі. Ми вчора зібралися, Баль представив своїх помічників - і Заварова, і Кузнєцова. Тренери нас привітали, побажали успіху, щоб ми продовжили те, що розпочали, і два матчі провели успішно", - розповів воротар.

"Зараз у нас головний тренер Олег Блохін, просто він перебуває в лікарні. Ми бажаємо, щоб він швидше видужав і повернувся до нас. Поки що всі думки в нас про найближчі матчі, а не про те, хто буде тренером", - запевнив Андрій.

Голкіпер сказав, що тренерському штабу обирати, хто гратиме, а завдання гравців - вийти і довести, що тренер був правий.

"Зрозуміло, що вони невдало стартували, але це також означає, що вдома, перед своїми вболівальниками, суперник намагатиметься реабілітуватися. Тому на нас чекає дуже важка гра", - передбачає П'ятов.

"Зараз буде теоретичне заняття, на якому, гадаю, тренери нам усе розкажуть. Тому поки нічого не можу сказати", - оцінив він суперника.

Коментарі ()