Головне

Агент: "Мілан" може дуже довго мріяти про Ярмоленка"

09.10.2012 08:30 310 0

Ігор Суркіс назвав суму, за яку погодиться відпустити Андрія Ярмоленка в "Мілан".

Про це розповів відомий футбольний агент Марко Трабуккі.

"Це мрія, я про це сказав директорові "Мілана". Можете довго мріяти про Ярмоленка, і є ціна, яку нам оголосив Ігор Суркіс місяць тому чи два. "Мілан" може дуже довго мріяти про Ярмоленка", - сказав він.

На питання, чи ця цифра перевищує 30 мільйонів, агент відповів: "Я не маю право давати такі деталі. Але це найбільший трансфер в історії українського та російського футболу. Якщо брати з Росії, України в Європу. І я не кажу нічого, він, напевно, коштує цих грошей.

Ігор Михайлович - грамотна людина, якщо дійде до якихось переговорів конкретних, він піде-таки назустріч. Але цифру космічну він назвав. Я вважаю, вона виправдана. Тому що це футболіст світового рівня. Я думаю, він і Мхітарян - найкращі футболісти колишнього СНД", - зазначи агент.

У "Мілані" він буде найкращим футболістом. Ібрагімовіча, Тьяго Сілви в "Мілані" вже немає. Ярмоленко приїде і через місяць (не кажу, що він буде капітаном), але буде лідером команди. Тому що він гравець найсильніший, а "Мілан" це вже команда, дозвольте сказати, слабша. Боляче на це дивитися. Я думаю, на жаль, Андрій заслуговує кращого, ніж "Мілан". Виходить, "Мілан" сьогодні вже слабкий клуб для Андрія Ярмоленка", - цитує Трабуккі Динамомания.

Коментарі ()