Головне

Березовчук: Після вилучення Маркевича нічого не змінилося

07.10.2012 23:38 382 0

Харківський "Металіст" не встиг до гри з "Шахтарем" відновитися від матча у Лізі Європи, давши супернику фору у дві доби.

Про це після поразки заявив захисник "Металіста" Андрій Березовчук, який провів у цьому сезоні першу гру у складі харків'ян.

"Радий, що відіграв усі 90 хвилин, вистачило на весь матч. Шкодую лише про те, що команда сьогодні не виграла", - сказав він.

"Шахтар" свої моменти реалізував, а от нам це не вдалося. Забий ми в декількох своїх моментах - рахунок був би зовсім іншим", - вважає Андрій.

"Напевно, команда не змогла відновитися після Ліги Європи, але ближче до другого тайму "Металіст" розбігався. Після перерви ми проводили перспективні атаки, але зіткнулися з нефартом. Коли дуже хочеться забити, то таке буває", - зазначив Березовчук.

На його думку, "Шахтар" зараз набув оптимальних кондицій, тому і виглядає дуже переконливо.

"Чи може хтось в нашому чемпіонаті зупинити "гірників"? Зараз вони знаходяться в дуже хорошій формі. Для нас головне - покращувати свою гру", - закликав партнерів Березовчук.

"Як почувалися після вилучення Мирона Маркевича? Нічого не помінялося: старалися забити, зрівняти рахунок. Думаю, на це ніхто не звернув увагу", - цитує гравця terrikon.com.

Коментарі ()