Головне

Луческу: "Металіст" був справжнім лише у другому таймі

07.10.2012 22:32 254 0

"Металіст" проти "Шахтаря" грав на своєму звичному рівні лише у другому таймі, тому тренеру "Шахтаря" було над чим замислитися.

Про це після гри заявив сам Мірча Луческу, повідомляє офіційний сайт харківського клубу.

"Складно таку гру оцінити. У першому таймі ми мали повну перевагу. Контролювали хід гри і створювали моменти. Здавалося, що гра спрямована на явну перемогу", - згадує він.

"У другому таймі "Металіст" включив всі бажання і амбіції, і вони відразу почали вигравати єдиноборства в середині поля, у відборі добре грали. Добре також почали розкривати лівий фланг. Мені не сподобався Шевчук в сьогоднішньому матчі", - повідомив тренер.

Втім, частину провини він взяв на себе: ті заміни, які зробили "гірники", не потрібно було робити, а гравці, які вийшли у другому таймі, не були сконцентрованими.

"За рахунку 2-0 вони виявилися сильно розслабленими. Це не дозволило нам створити атаки. Я вважаю, що справжній "Металіст" - це команда, яка грала з нами в кінці другого тайму, коли вони створювали нам багато проблем", - повторив румун.

"Досвід наших гравців дозволив закінчити матч з позитивним для нас рахунком. Ми мали можливість забити після контратак, а "Металіст" - після флангових передач, коли гравці могли забити головою. Я задоволений результатом", - закінчив він.

Щодо невдач "Металіста" останнього часу, то Луческу вважає, що не було б сюрпризом, якби "жовто-сині" обіграли і "Шахтар", і "Динамо", і "Дніпро", особливо маючи змогу виставити усіх своїх іноземців.

Коментарі ()