Головне

Михайличенко: Не змогли піднести Блохіну таблетку для відновлення

07.10.2012 21:51 397 0

Ефект від приходу нового тренерського штабу для гравців "Динамо" є не лише позитивним - інколи футболісти не розуміють нові вимоги.

Про це після гри із "Дніпром" розповів Олексій Михайличенко, який замінив Олега Блохіна на тренерській лаві столичної команди.

"Вітаю "Дніпро" з перемогою, з хорошою грою. Потрібно віддати належне уболівальникам "Дніпра": вони дуже допомогли сьогодні команді, гнали її вперед і підтримували. Напевно, чимала їх заслуга в тому, що перші 15 хвилин були провальними з нашого боку". - почав він.

"Допускалося дуже багато помилок, не могли вкотитися в гру. Пропущений м'яч відбився на подальшій стратегії гри. Ми виходили грати тільки на перемогу і намагалися до кінця боротися за результат. В кінці трохи ризикнули, випустили другого форварда, атакуючого півзахисника, але пропустили контратаку, яка багато в чому визначила результат матчу", - продовжив він.

"Це тільки третя гра нашого штабу, тому хлопцям, напевно, дуже важко. Сьогодні не все виходило в плані саме командної гри. Не так агресивно працювали фланги. З якоїсь сторони це і заслуга "Дніпра" - вони готувалися до нас і зуміли вибрати правильну тактику", - визнав старший тренер.

Але, як зауважив Михайличенко, тактику реалізовують гравці, і кияни не змогли показати весь потенціал, який хотіли.

"Але радує, що команда грала до кінця - це хороші передумови на майбутнє. Будемо працювати і добиватися того, що хочемо. На жаль, сталося у нас нещастя. Самі розумієте, емоційний заряд гравців теж від цього залежить", - зізнався він.

"Всі бажають якнайшвидшого одужання Олегу Володимировичу, але ми не змогли сьогодні йому піднести одну з головних таблеток для відновлення. Ще раз скажу: результат може бути будь-яким, але в тому, що команда старалась переламати хід гри, ні в кого немає сумнівів", - резюмував Михайличенко.

Також він відзначив стандарти від Коноплянки, нервозність власних гравців та ще раз підкреслив, що програла не команда Сьоміна, а команда нових тренерів.

Коментарі ()