Головне

Селезньов: Як все-таки трактується гра рукою?

07.10.2012 21:20 286 0

Суддівство у матчах дніпропетровського "Дніпра" вже вкотре не витримує жодної критики.

Про це після перемоги над "Динамо" сказав нападник команди Євген Селезньов, пише сайт клубу.

"Грали дві рівні команди. Хороший футбол вийшов. Нам, напевно, більше пощастило. Після поєдинку з АІКом було дуже важко грати. Зараз всі дуже сильно втомилися", - почав він.

"Всього вистачало, і емоцій в тому числі, звичайно. Все було на рівні. Що було визначальним у сьогоднішній перемозі "Дніпра"? Думаю, характер", - припустив він.

На думку Євгена, всі як один сьогодні грали один за одного і гравці "Дніпра" показали, що дійсно є командою.

"Вирішальний момент? Вся гра була вирішальною. Єдине, залишилися незрозумілими дії арбітра в епізодах з непризначення пенальті. Як все-таки трактується гра рукою? Мені просто цікаво", - здивований Селезньов.

"Арбітр сказав, що було коротка відстань від гравця, що бив, до захисника, і той рукою не грав. Але в матчі з "Шахтарем" подібний пенальті був поставлений. Виходить, кожен арбітр трактує гру рукою по-різному. Треба вже до якогось певного правила прийти, тоді в майбутньому буде менше розмов", - вважає нападник.

"Я і про перший момент кажу, і про те, коли Матеус п'ятою відігравав назад теж. Я кажу без претензій, але якби ми програли, були б непотрібні розмови", - закінчив Селезньов.

Коментарі ()