Головне

Рамос: Думаю, що перемога заслужена

07.10.2012 20:49 412 0

"Дніпро" більшу частину гри із "Динамо" мав перевагу, тому підсумкова перемога над киянами є закономірною.

Про це після гри говорив тренер команди Хуанде Рамос, пише сайт "дніпрян".

"Прекрасний вийшов матч: грали команди, які борються за найвищі місця. "Дніпро" провів гру, слідуючи тій же лінії, що в останніх трьох матчах". - почав він.

"Ми докладали великі фізичні зусилля і були точні в завершальній стадії атак. Те, що ми вийшли вперед, полегшило завдання. Нам потрібно було, перш за все, грати компактно, і відрадно, що команда це зрозуміла", - вважає іспанець.

"Другий гол додав нам ще більше впевненості, і вона не йшла до останніх секунд, коли "Динамо" забило. Думаю, що перемога заслужена", - наголосив він.

Рамос сказав, що тепер у "Дніпра" пару тижнів для відпочинку і відновлення, тому треба чекати повернення хлопців зі збірних.

"Повернення збірників після довгої відсутності - це загальна проблема. Хлопці довго перебувають поза командою і не сконцентровані на клубній роботі. І коли вони повертаються, не відразу включаються в командну роботу. Трохи забувають свої функції". - зізнався дон Хуанде.

"Канкава? Він попрацював добре - так само, як вся команда. Думаю, потрібно оцінювати колективну віддачу, а не індивідуальну. Команда провела блискучий матч, і Джаба, зокрема, привніс багато хорошого в сьогоднішню гру", - закінчив Рамос.

Коментарі ()