Головне

Президент клініки: Ми однозначно не дозволимо Блохіну дивитися матч "Дніпро" - "Динамо"

07.10.2012 16:24 394 0

Олег Блохін безсумнівно повернеться до тренерської діяльності, але як скоро це станеться - наразі невідомо.

Про це заявив "Комсомольской правде в Украине" Михайло Радуцький, президент медичної клініки "Борис".

"Скільки часу знадобиться - один Бог знає, я не буду принципово відповідати на це питання Загадувати наперед, особливо в медицині, - погана прикмета", - вважає він.

"Олег Володимирович почуває себе нормально, так, як повинна себе відчувати людина після такої операції на наступну добу", - говорить медик.

"Ми однозначно не дозволимо дивитися матч "Дніпро" - "Динамо", хоча Олег Володимирович ображається. Матч важливий, але здоров'я Блохіна - важливіше. Це не обговорюється", -говорить Радуцький.

Лікар також додав, що з Блохіним важко сперечатися через його емоційність.

"Висуває ультиматуми - коли він буде дивитися телевізор, якщо не буде - встане і піде. У цьому весь Блохін, яким він був завжди, лідер за характером", - визнав лікар.

"Але зараз ми з цим боремося. Все одно просочиться інформація, як сьогодні зіграє "Динамо". Будь-які емоції Блохіну шкідливі, але позитивні трохи менше, ніж негативні", - зазначив він.

"Якщо сьогодні "Динамо" виграє у "Дніпра", ми тихесенько завтра Олегу Володимировичу про це скажемо. Це буде допомога у відновлювальному процесі", - підсумував Радуцький.

Коментарі ()