Головне

У "Карпатах" відбулися структурні зміни: Вацко - віце-президент, шефом скаутів став Беньо

05.10.2012 14:32 354 0

У реорганізації структури спортивного департаменту ФК "Карпати" поставлено крапку.

Як пише сайт клубу, на відповідальні посади запрошело відомих в Україні та за її межами спеціалістів.

Посаду віце-президента ФК "Карпати" відтепер обійматиме Віктор Вацко – відомий футбольний фахівець, один з найкращих українських телекоментаторів. Він відповідатиме за скаутську роботу, селекційну та трансферну діяльність клубу, а також його промоцію та імідж.

Уперше в історії ФК "Карпати" у клубі було створено скаутський відділ, який очолив відомий у недалекому минулому гравець "зелено-білих" Юрій Беньо.

Спортивним директором клубу призначено 44-річного спеціаліста Михайла Гулордаву, який народився у Сухумі і є громадянином України. Михайло Гулордава – вихованець абхазького футболу, залучався до юнацьких збірних Радянського Союзу, через травму у юному віці був змушений завершити футбольну кар’єру. З 2007 по 2012 рік – агент ФІФА.

Відбулися зміни і в структурі дитячо-юнацького футболу. Так, директором СДЮШОР "Карпати" призначено Ігоря Савицького, колишнього президента та генерального директора баскетбольного клубу "Політехніка-Галичина", а директором клубної Академії заслуженого тренера України Юрія Дячука-Ставицького, який неодноразово тренував головну команду "зелено-білих".

Куратором дитячо-юнацького футболу, який впроваджуватиме методику навчально-тренувального процесу та відповідатиме за його організацію, призначено іспанського фахівця Оскара Гарро Піньєро. У нього є серйозний досвід роботи на різноманітних керівних та викладацьких посадах у європейських футбольних клубах та академіях.

Коментарі ()