Головне

Рац: Поле було з піском і рідкісною травою

03.10.2012 08:23 226 0

Попри те, що у Туріні новий стадіон, котрий відкрили лише минулого року, поле там залишає чекати кращого і це трохи заважало "гірникам".

Про це розповів після гри захисник "Шахтаря" Разван Рац, пише офіційний сайт клубу.

"Ми могли виграти. "Шахтар" створив у цьому матчі дуже багато моментів: ми кілька разів пробивали в каркас воріт. Тому я вважаю, що сьогодні заслужили перемогу", - почав він.

"Ми дуже добре аналізували суперника. Знали, як потрібно діяти проти "Ювентуса", що треба робити на полі і чого не можна допускати. Думаю, сьогодні "Шахтар" показав хороший футбол", - зазначив він.

"Звичайно, "Шахтар" - це атакуюча команда. Але Ліга Чемпіонів - турнір, в якому потрібно добре захищатися. Сьогодні ми мали набагато більше шансів, ніж суперник, хоча і "Ювентус" теж в парі моментів міг забивати. Але Ліга Чемпіонів непередбачувана, тому тут і найкращий футбол", - посміхаючись, додав він.

"Поле було незручне. На ньому дуже багато піску, трава рідкісна. Можливо, по телевізору все виглядало красиво, але насправді газон далекий від ідеалу. Потім ми адаптувалися і все налагодилося", - закінчив він.

Коментарі ()