Головне

Тренер загребського "Динамо" Чачіч: Нічия нас влаштує

02.10.2012 22:46 449 0

Київське "Динамо" є беззаперечним фаворитом у домашній грі проти загребського "Динамо", нічия для останнього буде щасливим результатом.

Про це на прес-конференції перед матчем заявив наставник хорватів Анте Чачіч, пише сайт киян.

"Поки обидві наші команди очок в групі не мають. Київське "Динамо" на правах господарів розраховує на перемогу, у них для цього є всі підстави", - почав він.

"У Києві дуже хороша команда, прийшов новий досвідчений тренерський штаб, створена прекрасна інфраструктура. Хочу відразу сказати, що ми приїхали сюди з надією і з повною впевненістю, що можемо досягти позитивного результату", - зазначив він.

"Ми вміємо грати на високому рівні і збираємося бути не просто спостерігачем в цій групі, а активним її учасником. Від київського "Динамо" всі чекають тільки перемоги, а для команди це служить психологічною вантажем", - вважає Чачіч.

Як сказав Анте, матч з "Порту" ще раз переконав його, що у загребського клубу хороший потенціал грати з командами, які сильніше.

"Склад команди практично визначений, але є питання по функціональним обов'язкам деяких гравців. Жоден з гравців, які готуються до завтрашньої зустрічі і вийдуть на поле, не травмований Ковачіч буде грати в основному складі", - повідомив він.

"Що стосується зміни головного тренера в "Динамо", тренувальний процес нашої команди не залежить від того, хто тренував або нині тренує команду суперника. Вважаю, що проведені зміни, підуть на користь київському "Динамо". А план нашої підготовки залишається тим самим, ми його не змінюємо", - наголосив тренер.

"Чи задовольнить загребське "Динамо" нічия з киянами? Якщо буде нічия, нас це влаштує. У сформованій ситуації нас влаштує будь-який результат, окрім поразки", - закінчив Чачіч.

Коментарі ()