Головне

Блохін: "Не треба робити з мене ворога народу"

02.10.2012 08:53 432 0

Перейшовши у "Динамо", Олег Блохін продовжить служити українському футболу.

Про це тренер заявив, розповідаючи про ситуацію зі своїм "трансфером".

"Повторюю ще раз: дзвінок з пропозицією очолити "Динамо" надійшов вночі, а на наступний день я вже був у Будинку футболу, де першим ділом зустрівся з керівництвом федерації і запропонував свій план дій: відбіркові матчі з Молдовою та Чорногорією - моя сфера відповідальності", - сказав він.

"У цьому році залишається ще товариський матч з Болгарією, і якщо навіть до цього часу з новим тренером не визначаться, не страшно, - попереду довга зима, коли збірна не грає і можна спокійно вирішити будь-яке організаційне питання", - впевнений Блохін.

За словами Блохіна, в "Динамо" він продовжить служити українському футболу.

"Ніякого віроломства з мого боку допущено не було, я вчасно всіх поставив до відома і запропонував свій варіант вирішення проблеми. До того ж не забувайте, що я прийняв клуб, який завжди широко представлений в національній збірній, отже, рівень майстерності цих футболістів, їх підготовка будуть на моїй совісті".

"Тому не треба ліпити з Блохіна ворога народу, як тепер дехто намагається робити. Я нікого не зраджував і як і раніше служу українському футболу", - цитує тренера Спорт-Экспресс в Украине.

Коментарі ()