Головне

Член виконавчого комітету ФФУ: "Блохін проведе найближчі два матчі збірної"

27.09.2012 19:21 399 0

Рішення Олега Блохіна піти з посади тренера збірної України стало несподіваним, хоча наставника зрозуміти можна.

Про це заявив президент Севастопольської федерації футболу, член виконавчого комітету ФФУ Олександр Красильников.

"Виконком ФФУ висловив однозначну позицію: змінювати тренера безпосередньо перед грою було б неправильно. Але, як показує практика, і працювати на два фронти не можна. Зрозуміло, Олегу Володимировичу довелося вибирати", - сказав він.

"Але виконавчий комітет зробив усе можливе, щоб утримати наставника та його штаб у головній команді країни. Тренер прийняв інше рішення, і його можна зрозуміти. Блохін вибрав клуб, у якому програв усе життя, і який для нього - не порожній звук", - додав Красильников.

Що стосується можливого наступника Блохіна на посаді наставника національної команди, то Красильников вважає, що Федерації поспішати не варто.

"Будемо шукати Блохіну гідну заміну. ​​Адже наш футбол динамічно розвивається, і допускати помилок у цьому плані ми вже не маємо права. Поки ми цим питанням не займалися, повернемося до нього пізніше", - сказав він.

"Зараз же нікуди поспішати не варто, Блохін проведе найближчі два матчі, а ми у свою чергу будемо приймати зважене рішення з приводу його наступника. А чи буде це вітчизняний фахівець чи ні, побачимо", - цитує його championat.com.

Коментарі ()