Головне

Світові ЗМІ: відставка Сьоміна - закономірна, прихід Блохіна - вчасний

27.09.2012 16:12 619 0

Провідні світові спортивні ЗМІ жваво відгукнулися на призначення головним тренером "Динамо" легендарного Олега Блохіна.

Наступній цитати приводить офіційний сайт київського клубу.

"Наставнику київського "Динамо" та збірної України Олегу Блохіну нині не позаздриш. Здавалося б, саме час вітати його з довгоочікуваним поверненням до рідного клубу, але зараз тренеру не до святкувань", - пише www.uefa.com.

"Команда, у якій він як суперфорвард зробив собі у футболі ім'я, потребує серйозної реорганізації. У розпал сезону "Динамо" не грає, не біжить, ненадійне в обороні, не винахідливе в атаці. І тепер майбутнє "біло-синіх" у руках Блохіна", - додає видання.

Німецький www.kicker.de вважає, що рішення про заміну тренера-ветерана з Росії Юрія Сьоміна було прийнято вчасно, так як для "Динамо" настає найвідповідальніший момент сезону.

"Команда ще не втратила шансів ні у своєму внутрішньому чемпіонаті, ні у Лізі Чемпіонів. В Олега Блохіна великий фронт роботи, але чи не до цього і прагнув легендарний форвард київського "Динамо"?", - риторично запитує видання.

"Головним, що почули боси клубу та вболівальники команди, стала заява нового тренера про те, що він готовий цілодобово працювати, що б відновити честь "Динамо", - повідомляє впливовий американський спортивний портал www.espnstar.com.

Коментарі ()