Головне

Кубок України. 1/16 фіналу. Шахтар - Динамо. Чергові 4:1 для ЮрПалича

23.09.2012 15:01 1247 0
Кубок України. 1/16 фіналу. Шахтар - Динамо. Чергові 4:1 для ЮрПалича

ЮрПалич Сьомін зазнав чергового фіаско. Після поразки у грі з ПСЖ, в якій "Динамо" безславно програло 4:1, ідентичного результату кияни здобули в кубковій грі на "Донбас-Арені". Хоча, в порівнянні з матчем проти "гірників" у чемпіонаті і пародіюванням футболу на "Парк де Пренс", гра сьогоднішнього "Динамо" виглядала не так вже і погано.

Гра розпочалася під диктовку "Шахтаря". Гірники забили досить швидкий гол, трохи віддали ініціативу і "Динамо" зрівняло рахунок. ЮрПалич радів дитячою радістю, проте Тейшейра забив другого. Кияни намагались взяти м'яч під контроль, але успіху їм це так і не принесло.

В другому таймі навіть здалося, що динамівці (якщо гравців, які сьогодні бігали у білій формі з літерою "Д" на грудях, можна так назвати) зможуть зрівняти, проте "Шахтар" був іншої думку. Гірники трохи посушили гру, а за 15 хвилин до завершення додали у швидкості, і "Динамо" посипалося, як картковий будиночок.

Фернандіньо і Срна ще двічі відправили м'яч у сітку воріт Шовковського, кияни ж нічого більшого ніж декілька напівмоментів Ідейе і Раффаеля вигадати не спромоглися. Нічим не зміг підсилити гру ні Артем Мілевський, на Адмір Мехмеді, які вийшли на заміни замість таких же непомітних Вукоєвіча і Богданова.

"Шахтар" зробив свою справу, ще раз довівши, що не даремно команда зараз займає найвищу сходинку в турнірній таблиці. Донеччани так само як і кияни на тижні грали в Лізі чемпіонів, навіть мали на однин день менше для підготовки до сьогоднішньої гри, але вийшли на поле і красиво, легко і показово зробили свою роботу. Тепер "гірники" з чистою совістю можуть готуватися до наступного свого поєдинку.

Ну а "Динамо"... Гри як не було, так її і немає. В цивілізованих країнах після таких ганебних результатів тренери добровільно ідуть у відставку, але ЮрПалич не з таких, він не хоче наслідувати приклад свого друга і колеги Газзаєва. Бо дуже вже довіряє йому президент клубу, який вирішив почекати з питання зміни тренера до зими.

Вболівальникам нікуди подітися, вони теж почекають, але чи варто тоді вже буде щось міняти, якщо виправити ситуацію буде неможливо? Бо з таким футболом, який показує нинішнє "Динамо", з впевненістю на 99,9 % можна говорити про те, що цій команді нічого не світить.

Коментарі ()