Головне

Рамос: "Чому ніхто мене не питає про те, що команда фізично погано виглядає?"

20.09.2012 23:47 503 0

"Дніпро" повинен уникнути ейфорії, яка панує після перемоги над голландським ПСВ.

Про це після поєдинку заявив головний тренер дніпропетровців Хуанде Рамос, пише прес-служба клубу.

"Ми добилися перемоги та заробили три очки. Добилися важливої ​​перемоги. Ми знали, що будемо протистояти серйозній команді. Прагнули скористатися своїми моментами і зробили це", - сказав він.

"Дуже важливими були настрій команди та її концентрація, які дозволили набрати три очки. Ми продемонстрували хорошу інтенсивну гру. Рік тому "Дніпро" був слабшим. Він програвав "Зорі", "Кривбасу", "Волині". Тоді не було тієї фортеці у діях, що є зараз", - додав тренер.

За словами Рамоса, "Дніпро" сьогодні обіграв серйозного суперника, і на кону були важливі три очки, але це всього лише один з шести матчів групового турніру.

"Дуже б хотілося уникнути тієї ейфорії, яка зараз панує. Потрібно розуміти, що нам належить ще працювати, щоб продовжувати боротьбу у турнірі. Заслуга наших хлопців полягає у тому, що вони повністю виконали настанову на матч", - пояснив він.

Закінчилася ж прес-конференція нетрадиційно. Хуанде Рамос, посміхаючись, вигукнув: "Чому ніхто мене не питає про те, що команда фізично погано виглядає?" А після сміху додав: "Напевно, сьогодні просто немає цих людей".

Коментарі ()