Головне

"Зоря" готова судитися з Несмачним і каналом "2+2"

18.09.2012 14:48 481 0

"Зоря" готова судитися з каналом "2+2" і експертом програми "Профутбол" Андрієм Несмачним за висловлювання останнього стосовно гри луганчан з "Шахтарем".

Про це заявив генеральний директор клубу Сергій Рафаїлов, пиша сайт команди.

"Клуб не повинен залишати такий контрвипад без уваги. Подібні інтерв'ю передруковують і інші інтернет-ресурси, нагнітаючи, тим самим, обстановку навколо команди", - сказав він.

"Президентом "Зорі" Євгеном Геллером було прийнято рішення про те, що "Зоря" залишає за собою право подати до суду як на експерта програми "Профутбол" Андрія Несмачного за наклеп на нашу адресу, так і на телеканал "2+2" за розповсюдження цього самого наклепу", - продовжив Рафаїлов.

"В обох випадках, сума буде дорівнювати мільйону доларів. Якщо "Зоря" виграє ці справи, то перерахує гроші в дитячі будинки", - зазначив він.

За словами Рафаїлова, йому цікаво, чи є у Несмачного докази того, що "Зоря" "здала" гру.

"Мені й самому цікаво як генеральному директору, чи є у Андрія Несмачного докази, що "Зоря" "зливала" гру? Ми із задоволенням з ними ознайомимося і покараємо винних. Ще раз повторю: ми не дозволимо "обливати брудом" нашу команду, поширюючи брехню по відношенню до "Зорі". Клуб буде реагувати негайно", - підсумував Рафаїлов.

Коментарі ()