Головне

Олег Гусєв незадоволений умовами контракту в "Динамо"?

18.09.2012 12:03 645 0

Півзахисник Олег Гусєв не поспішає підписувати із "синьо-білими" новий контракт.

Як стверджує "Український футбол", хавбек "Динамо" та збірної України не надто задоволений чинним контрактом у київському клубі.

Угода Гусєва зі столичним клубом добігає кінця 30 липня 2013 року.

Як зазначає видання, Олег хоче грати саме у "Динамо" і, за умови виконання з боку клубу певних контрактних побажань, готовий якнайшвидше продовжити з ним контракт.

Передбачається, що Ігор Суркіс готовий запропонувати нові (значно вигідніші для Олега) умови угоди, однак перепоною до початку чітких перемовин стоїть певна заборгованість перед футболістом.

Зазначається, що "наразі клуб виконав перед Гусєвим не всі свої обіцянки й це дещо гальмує процес. Зрештою, як і той факт, що зіркові новачки "Динамо" отримують значно більшу зарплатню, ніж Гусєв або ті ж Гармаш, Ярмоленко та інші".

Окремі новобранці отримують удвічі більше, ніж Олег (за неофіційною інформацією, місячна зарплатня зірок-легіонерів складає майже по 100 тисяч доларів у кожного, а Гусєв отримує 50).

Окрім того, харківський "Металіст" нібито вже півтора року активно цікавиться півзахисником і готовий запропонувати Гусєву кращі умови контракту, ніж "Динамо". Втім, сам гравець хоче залишитися у Києві.

Коментарі ()