Головне

Ліга Чемпіонів. "ПСЖ" - "Динамо" 4:1. "Барселона" по-сьоміновськи

18.09.2012 23:35 1852 0
Ліга Чемпіонів. "ПСЖ" - "Динамо" 4:1. "Барселона" по-сьоміновськи

Напередодні гри з ПСЖ Юрій Сьомін заявив, що модельним орієнтиром для його команди є футбол "Барселони". І якщо Пеп Гвардіола сьогодні дивився це пародіювання на гру своєї екс-команди, йому було неймовірно соромно.

За весь поєдинок кияни завдали аж два удари у ствір воріт суперника. Першого завдав Кранчар на 78-й хвилині!!!, а другого - Мігель Велозу, хоча це була скоріше подача, яка дивним для голкіпера парижан чином опинилася у сітці його воріт. На цьому вся "Барселона" закінчилася.

А от парижани у штрафному майданчику Коваля робили все, що хотіли. Після трьох забитих м'ячів у першій половині гри навіть Ібрагімовічу вже було сумно на футбольному полі, і він відверто знущався з киян, намагаючись закинути м'яч за спину Ковалю. Господарі повністю віддали ініціативу "Динамо",  мовляв, давай, "Барселона", покажи на що ти здатна, але динамівці продовжували борсатися в центрі поля. Оборони сьогодні у команди не було, центральна вісь намагалась допомагати обороні і її, відповідно теж не було. Ну а про атаку київського клубу яскраво свідчить статистика ударів у ствір воріт, про яку було написано вище.

Ярмоленко намагався бути активним, але без підтримки нічого не зміг зробити, Ідейе більшу частину ігрового часу провів без м'яча, Кранчар і Велозу постійно помилялися в простих ситуаціях, Михалик, Тайво і Сілва раз по раз втрачали своїх гравців. І лише Максим Коваль провів більш менш пристойний поєдинок, виручивши в деяких епізодах свою команду від ще більшого рахунку. Хоча, в під кінець гри у молодого воротаря здали нерви і у четвертому пропущеному 50 відсотків його провини.

Не вплинули на хід гри і заміни, проведені ЮрПаличем. Вукоєвіч розчинився на футбольному полі, Бетао хоч і виглядав упевненіше  ніж Михалик, але рахунок вже був розгромним і ПСЖ просто перестав активно атакувати, Гусєв за п'ятнадцять хвилин на полі лише декілька разів доторкнувся до м'яча.

У пісумку, повне фіаско російського послідовника Гвардіоли, який після матчу заявив, що матч "Динамо" програло з 20-ї до 30-ї хвилини. Так може не варто було і виходити на другий тайм, а відразу їхати у аеропорт? Технічні 3:0 не дуже відрізнялися б від підсумкових 4:1.

Коментарі ()