Головне

Палкін: У наступному сезоні проведемо об`єднаний Кубок Росії та України

16.09.2012 15:14 548 0
Палкін: У наступному сезоні проведемо об`єднаний Кубок Росії та України


У наступному сезоні буде проводитися об`єднаний Кубок Росії та України з футболу.

Про це в інтерв`ю "Известиям" сказав генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

Чемпіонат - нереально, але можна проводити об'єднаний кубок. Нам він потрібний для вирішення чисто спортивних завдань. Нам варто частіше проводити важкі матчі з сильними суперниками, треба підвищити наш рівень.

Ця проблема і стоїть перед українськими клубами і перед російськими. Ми вже отримали реакцію усіх передбачуваних учасників першого турніру. Чотири українські клуби "Шахтар", "Динамо"(Київ), "Дніпро"(Дніпропетровськ) і харківський "Металіст", а з російського боку "Зеніт", ЦСКА, "Спартак", "Рубін" і "Локомотив" призначили своїх представників, - це або генеральні директори, або їх заступники.

Один варіантів проводити турнір в декілька стадій в паузах для матчів збірних і фінальну частину у березні перед початком єврокубків. Та кожен з передбачуваних учасників відправляє у збірні 5-6 гравців основи, але ж в головній команді більше 20 чоловік і усі вони повинні мати повноцінну ігрову практику при великій кількості глядачів на трибунах і хорошому рівні футболу.

Ми грали товариський матч з московським "Спартаком", не робили ніякого промоушену, просто оголосили за три дні про те, що відбудеться така зустріч. Усі розуміли що гра нічого не вирішує, що приїдуть не основні склади - прийшло 30 тисяч чоловік. І я, скажу, що ми нижче цього показника і не опустимося. Зрозуміло, що поки ми ще навіть не зібрали представників. Але ми націлені на те, щоб в наступному сезоні провести перший розіграш",- цитує Палкіна Газета.Ru.

Коментарі ()