Головне

Луческу: У другому таймі сили покинули "Зорю"

15.09.2012 22:25 285 0

"Зоря" не витримала високого темпу, а коли ти поступаєшся "Шахтарю" у швидкості не треба чекати позитивного результату.

Про це після зустрічі на прес-конференції заявив тренер донеччан Мірча Луческу, пише сайт "гірників".

"Це була гра, в якій ми мали повну перевагу. Хоча можу відзначити перший тайм у виконанні "Зорі". Вони грали досить агресивно і багато нас пресингували, але, мабуть, це позначилося у другій половині гри - сили покинули їх. Перший тайм міг завершитися і внічию: у них, як і у нас, було кілька моментів", - згадує румун.

"Після перерви ж ми мали повну перевагу. Було видно, що своєю грою змусили суперників занадто багато бігати, так що у них, напевно, вже не було сил. Думаю, результат відповідає тому, що було на футбольному полі. Хоча можу відзначити: ми зіграли, можливо, навіть занадто розслаблено, після того як забили три м'ячі", - зізнався Луческу.

Він сказав, що перед стартом у Лізі Чемпіонів свідомо дав відпочити кільком гравцям, які після матчів за свої збірні були досить втомленими.

"Щодо Майкона, який дебютував у "Зорі", все буде залежати від того, як він себе покаже тут. Якщо Майкон проявить себе на високому рівні, природно, будемо його розглядати. У Майкона є хороші якості, тому багато чого залежить саме від нього самого", - наголосив тренер "гірників".

"Проти нас складно грати: ми виростили молодих футболістів, які прийшли до нас в 18 років, а зараз їм 23-24 роки. У нас є організація гри, і кожен знає, що робити на полі, в грі є певні автоматизми. Тому проти нас складно", - закінчив він.

Коментарі ()