Головне

Вернидуб: У першому таймі ми нічим не поступалися "Шахтарю"

15.09.2012 22:19 498 0

Краща форма "Шахтаря", котрий здатний грати на однаково високому рівні весь матч, зумовила крупну перемогу команди над "Зорею".

Про це заявив тренер останніх Юрій Вернидуб, який поспілкувався з журналістами на післяматчевій прес-конференції, пише сайт луганчан.

"Першим таймом я задоволений. Ми нічим не поступалися "Шахтарю". Були моменти, могли навіть забити. В кінці першого тайму пропустили безглуздий гол через дитячі помилки. Там, де мають бути два центральні захисники, нікого не було. Гравець пробив, воротар виручив, і тим не менш, Тейшейра все одно добив м'яч", - обурений він.

"У другому таймі хотілося підсилити гру. Я вам казав, що Майкон ще не в оптимальних кондиціях. Хотів як краще. Думав, що вони з Даніло щось зможуть зробити. Але якщо Майкон буде так грати і далі, то буде сидіти на лавці. Футбол не любить і не прощає лінь і такого ставлення до себе. Тут потрібно орати. Тим більше, що ми не "Шахтар" а "Зоря", - нагадав керманич "Зорі".

"Звичайно, прикро програвати. На даний момент "Шахтар" ніхто не зміг зупинити після дев'яти минулих турів. Чесно кажучи, навіть не знаю, хто їх зупинити-то зможе. З такою грою "гірники" просто зобов'язані виходити з групи в Лізі Чемпіонів. Команда зараз перебуває в прекрасному фізичному і тактичному стані. Поки ми ще не готові грати з такою командою як "Шахтар", - визнав Вернидуб.

Коментарі ()