Головне

Президент "Металурга": Кварцяний підписав повноцінний контракт

14.09.2012 18:54 368 0

Наразі нема підстав очікувати, що Віталій Кварцяний залишить Запоріжжя так швидко, як його попередник Ковалець.

Про це президент клубу Віталій Гончаров розповів "Українському футболу".

"Усе наше життя - зміни, тому говорити, що прихід нового тренера - кінець комплектації працівників клубу, не поспішав би. У нас на носі матч чемпіонату, після якого знову буде пауза. Вона для нас є корисною, адже можна буде зробити певні висновки: як Віталій Кварцяний скомпонує командні дії", - почав він.

"Чи він підписав із клубом повноцінний контракт? Так. Підписав. Так от: як тренер скомпонує гру, як налагодимо процес виходу з кризи. Загалом, ми хочемо рухатися вперед, тому, якщо відчуємо, що подальші зміни необхідні, вони будуть. Утім, повторюся: проміжні висновки зробимо після зустрічі з "Говерлою", - пообіцяв керманич "металургів".

За його словами, єдиний заліковий пункт після восьми турів дуже тисне на нас усіх, але трагедії поки нема: йде звичайне формування команди, котра має нарешті звикнути до переходу в прем’єр-лігу.

"Чому Ковальцю не дали більше часу? Вибачте, поки що не відповідатиму й на це питання. Скажімо так - відбулася зміна тренера, і на цьому все - це й маємо", - відповів він.

"Своє особисте бачення ситуації я наразі озвучити не готовий. Підкреслюю - особисте", - додав Гончаров.

Коментарі ()