Головне

Ліквідовано борги МФК "Миколаїв"

14.09.2012 16:23 615 0

Сьогодні, 13 вересня, МФК "Миколаїв" провів оплату необхідної суми в ПФЛ України і ліквідував заборгованість, яка загрожувала клубу штрафними санкціями.

Про це повідомив президент клубу Анатолій Валєєв, який зазначив, що "Миколаїв" увійшов у графік виплат, які ще належить зробити в нинішньому році.

"Перед матчем з командою "Титан", я вручив команді і преміальні. Переговорив з капітаном команди, попросив його і всіх хлопців проявити на футбольному полі свої найкращі якості і порадувати миколаївських уболівальників красивою грою, самовіддачею", - сказав він.

"Але що ми побачили? Команда зіграла огидно, безвольно, ніби забувши, що вона грає домашній матч у присутності своїх уболівальників. Що заважає команді тепер, коли фінансові питання благополучно вирішені? Хто з миколаївців прийде після таких ігор на стадіон?", - дивується він.

"Сподіваюся, що у мене буде можливість особисто поспілкуватися з футболістами, достукатися до них. І хочеться, щоб все зробили правильні висновки. Миколаївські любителі футболу, впевнений, гідні іншої гри і ставлення нашої команди", - цитує його ua-football.com.

Коментарі ()