Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Карпати" 3:1. Чергова невдача "левів"

14.09.2012 13:49 787 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Карпати" 3:1. Чергова невдача "левів"

Київське "Динамо"  без особливих проблем перемогло львівські "Карпати". Напередодні матчу проти ПСЖ Юрію Сьоміну вдалося і ключових виконавців дуже не навантажувати, і три важливі три очки у внутрішній першості взяти.

Поєдинок команди почали не дуже активно, хоча повна ігрова перевага була на боці столичного клубу. Динамівці тримали м'яч, але особливо небезпечних моментів у першому таймі не створили. Співавтором першого м'яча "Динамо" можна вважати Мартіна Богатінова, помилкою якого при грі на виході скористався Браун Ідейе, відкривши рахунок у зустрічі.

На початку другої половини гри господарі продовжили атакувати, що і вилилось і два м'ячі Ніко Кранчара забиті з різницею у п'ять хвилин. Сьомін почав робити заміни, даючи відпочити Михалику і Гусєву, які напередодні відіграли непростий матч за збірну України, і попереду у яких важливий виїзд у гості до ПСЖ.

Кияни віддали ініціативу "Карпатам", які почали тримати м'яч і біля воріт Коваля почали з'являтися моменти. На 72-й хвилині Лукас реалізував пенальті, який був призначений після фолу Раффаеля на Худоб'яку, проте більше в цьому матчі відзанчитися левам не судилося.

У кінцівці зустрічі команди по-черзі марнували хороші моменти, значно підсилили гру львів'ян в атаці Кенія і Штіліч, проте Коваля їм пробити сьогодні так і не вдалося. У киян непогано у гру увійшов Артем Мілевський, який постійно асистував партнерам, а під завісу гри сам мав стопроцентний момент для взяття воріт, проте скористатися ним не зміг.

У підсумку, "Динамо" впевнено перемогло "Карпати" і тепер всі свої думки може зосередити на першій грі у груповій стадії Ліги чемпіонів. Ну а "Карпатам" нічого не залишається, як зціпити зуби і продовжувати працювати над своєю грою. Бо поки команді Костова навіть до нічиєї у поєдинку з "Динамо" дуже далеко.

Коментарі ()