Головне

"Динамо" у повному складі почне тренуватися лише за день до гри з "Карпатами"

12.09.2012 21:55 258 0

Увечері 12 вересня футболісти і тренерський штаб "Динамо" знову зібралися на базі в Конча-Заспі, де у повному складі продовжили підготовку до поєдинку з "Карпатами".

Як пише клубний сайт, у тренувальному занятті взяли участь 18 футболістів, включаючи відновився після травми Тараса Михалика.

Отже, власне в тренуванні взяли участь наступні 18 футболістів:

воротарі: Шовковський, Коваль, Кичак, Бойко;

захисники: Бетао, Алмейда, Данило Сильва, Михалик, Тайво, Юсуф;

півзахисники: Аруна, Дуду, Рибалка, Богданов;

нападники: Кравець, Мілевський, Ідейе, Раффаель.

Не працював нарівні з усіма травмований аргентинець Марко Рубен, який займався біговою роботою. Юрій Сьомін запевнив клубні ЗМІ, що ще як мінімум тиждень нападник буде поза грою.

Що стосується футболістів, задіяних в матчах своїх національних збірних, то не все встигли повернутися в розташування "Динамо". Хвилин через 10 після початку заняття на базу прямо з аеропорту приїхали Ніко Кранчар і Огнен Вукоєвіч, а прибуття португальця Мігела Велозу, серба Мілоша Нінковіча і швейцарця Адміра Мехмед все ще очікувалося. До слова, хорвати, переодягнувшись, також зайнялися біговою роботою.

Українські збірники "Динамо" Євген Хачеріді, Олег Гусєв, Денис Гармаш і Андрій Ярмоленко, які допомогли національній команді здобути нічию в гостьовому матчі з Англією, знаходилися на відновлювальних процедурах і в тренуванні участі не брали.

Після нетривалої розминки, футболісти розділилися на дві команди і зіграли міні-матч 8 на 8. Перемогу святкували "помаранчеві", за яких забивали Рибалка, Аруна і Кравець. "Білі" ж відповіли лише голом Мілевського.

"Помаранчеві": Шовковський, Юссуф, Тайво, Бетао, Даніло Сілва, Рибалка, Аруна Кравець.

"Білі": Бойко, Алмейда, Михалик, Богданов, Дуду, Раффаель, Мілевський, Ідейе.

Попереду у підопічних Юрія Сьоміна ще один тренувальний день, а вже в п'ятницю, 14 вересня, на "Олімпійському" "біло-синім" у матчі 9-го туру Прем'єр-ліги в 19:00 належить прийняти львівські "Карпати".

Коментарі ()