Головне

Балан: Ми результатом задоволені

01.09.2012 20:06 428 0

Непрості погодні умови заважали "Іллічівцю" та "Кривбасу" показати вдалий футбол у матчі чергового туру першості України, але добре, що матч все було зіграно.

Про це на прес-конференції після гри заявив старший тренер "Іллічівця" Іван Балан.

"Ми результатом задоволені - з виїзду привезти три очки, тим більше, з такою командою, як "Кривбас", яка в попередніх іграх, та й в цій грі показувала змістовний футбол, пройшла всіх грандів. Тому, я б подякував за гру обидві команди, тому що, я не знаю, як шановним людям, які тут сидять (в конференц-залі), але там, на лавочці, коли сидів - там неможливо було", - зізнався він.

"Тому хотів би поклонитися футболістам однієї й іншої команди за те, що вони проявили себе на футбольному полі - мені здалося, що сьогодні градусів сорок точно було на сонці. Дуже важко було грати, тим не менш, ми сьогодні перемогли, результатом задоволені. Що стосується самої гри - як і в кожній грі, та й у кожній команді є свої нюанси, на які потрібно звернути увагу, є над чим працювати. Команді суперника я бажаю вдалої гри", - додав він.

"Коли готувалися до гри, Микола Петрович Павлов сказав, що той склад, який попередню гру виграв, міняти не будемо. Тому ми і діяли в такій же самій схемі. Інша справа, що в деяких моментах футболісти не всі виконують так, як їх просять. Тому з боку так здалося, що на відкуп центр поля віддали одному Гречишкіну. Повинні були сідати і той де Костя Ярошенко, і той же Кравченко для того, щоб створити ось цей трикутничок в центрі поля. У першому таймі це не зовсім вдавалося, а в другому життя змусило нас поміняти Костю - рахунок був на нашу користь - підсилити центральну лінію і зберегти результат", - цитує Балана ua-football.com.

Коментарі ()