Головне

Збірна України у Львові: настрою спілкуватися з уболівальниками та журналістами чомусь не має

14.08.2012 18:46 225 0

15 серпня національна збірна України з футболу у Львові проведе спаринг із чехами. Для "синьо-жовтих" це протистояння буде єдиною пробою сил напередодні початку відбірного турніру до чемпіонату світу 2014 року.

Додаткової родзинки цьому спарингу додають реваншистські настрої наших футболістів. Руслан Ротань запевнив Коментатор, що у Львові українці хочуть поквитатися з чехами за торішній розгром.

Першими до Львова прибули футболісти збірної Чехії. Їхній літак на українській землі приземлився близької 13-ї години. Рівно через сім хвилин з Києва прилетіли підопічні Олега Блохіна.

Помпезної зустрічі учасникам завтрашнього спарингу у Львові не влаштовували. Українці традиційно зупинилися в "Дністрі". Охоронців готелю попередили, що футболісти не мають настрою спілкуватися із уболівальниками та спілкуватися із журналістами. Зрештою, мисливців за автографами поблизу "Дністра" зібралося не багато – всього два хлопчика. Їхня колекція таки поповнилася новими експонатами – підписом Андрія Диканя та Руслана Ротаня.

Вивчення суперника по спарингу українські футболісти розпочали ще перед вильотом до Львова.

"Хороша команда. Недарма на чемпіонаті Європи грала. Взагалі, чехи сподобалися. Потрібно налаштовуватися" - розповів Коментатору Руслан Ротань.

Майже рік тому збірна України проводила спаринг із командою Чехії на полі суперника. Тоді синьо-жовті зазнали нищівної поразки. "Не те, щоби ми образилися. Просто 4:0 – це занадто. Потрібно реванш брати" - заявив Ротань.

Матч Україна-Чехія, нагадаємо, відбудеться на "Арені-Львів". Початок протистояння о 21-й годині. За словами організаторів, на стадіоні очікується аншлаг.

Коментарі ()