Головне

Віце-президент "Боруссії": "Я був приголомшений результатами жеребкування"

14.08.2012 13:47 823 0

Враховуючи великий міжнародний досвід "Динамо", жереб, який випав "Боруссії", можна назвати складним.

Про це заявив віце-президент менхенгладбахського клубу Райнер Бонхоф, пише сайт команди.

"Я був вражений результатами жеребкування, адже було багато інших потенційних суперників, які нам видавалися куди більш сприятливими з точки зору шансів на вихід до групового етапу", - сказав він.

Враховуючи великий міжнародний досвід "Динамо", такий жереб можна назвати складним для нас. Тим не менш, ця задача нам до снаги, і я переконаний, що ми впораємося з нею на відмінно", - зазначив Бонхоф.

Також віце-президент німецького клубу пригадав, що "Боруccія" і "Динамо" уже грали один проти одного в півфіналі Кубку європейських чемпіонів у 1977 році. Тоді після домашньої перемоги 1:0 динамівці поступилися у виїзному матчі з рахунком 0:2 і не змогли пробитися до фіналу.

"Думаю, в найближчі дні ми часто будемо згадувати ті поєдинки, але минуло більше 35 років, тому не варто порівнювати їх з теперішнім протистоянням. "Динамо" у той час представляло Радянський Союз, а зараз це українська команда. Багато що змінилося", - сказав він.

"Росія і Україна зараз відкриті для іноземних гравців, чого не було раніше. Таким чином, це порівняння може ввести нас в оману, хоча я не проти повторення результату 1977 року", - цитує Бонхофа fc-dinamo.kiev.ua.

Коментарі ()