Головне

Майкон: "Ніяких зобов'язань перед "Волинню" у мене немає"

14.08.2012 12:21 429 0

Бразильський футболіст Майкон Перейра де Олівейра не має жодних зобов'язань перед ФК "Волинь".

За словами самого гравця, після 31 серпня, після закінчення контракту з цим клубом, він має намір продовжити свою кар'єру в іншій команді.

"У засобах масової інформації гуляють повідомлення про те, що я нібито маю дворічний контракт з цим клубом і не можу його залишити. З'явилися повідомлення про якусь експертизу, яка підтвердила мій підпис під цими документами. У зв'язку з цим я офіційно заявляю, що ніяких зобов'язань перед ФК "Волинь" у мене немає", - сказав він.

"Я не підписував продовження контракту, а також я маю намір залишити цей клуб після 31 серпня, щоб продовжити свою кар'єру в новому клубі на свій вибір", - заявив гравець.

Майкон звертає увагу на те, що жоден орган футбольної влади України ще не сформулював свого висновки щодо конфлікту між ним і "Волинню", а існують лише висновки "якихось сумнівних експертів", з результатами яких бразилець не згоден.

"Ставитися до них серйозно просто неможливо хоча б тому, що експертиза підписів проводилася без моєї участі. Ніхто не взяв жодного зразка мого підпису. Звідси питання: що і з чим порівнювали експерти?", - підкреслив він.

Нападник обурений тим, що ФК "Волинь" висунув позов, в якому вимагає дискваліфікації Майкона на 6 місяців за прибуття на збори із запізненням у декілька днів з поважної причини.

"Тобто клуб одночасно наполягає на тому, що я повинен два роки виступати в Луцьку, але при цьому хоче відсторонити мене від футболу на півроку. Думаю, що такого виключного прецеденту світовий футбол ще не знав", - вважає він.

Майкон зазначив, що після повернення влітку з відпустки був відправлений в команду "Волині" U-19, де тренується самостійно.

"Я абсолютно впевнений у власній правоті. Буду відстоювати свої права у всіх українських, а якщо знадобиться, то і в міжнародних неупереджених інстанціях футбольного правосуддя. І, природно, не побажаю нікому з футболістів опинитися в такому клубі, як "Волинь", оскільки вони не дотримуються основні принципи трудових прав ", - заявляє бразильський футболіст.

За його словами, ФІФА, УЄФА і ФІФПРО (Міжнародна федерація асоціацій професійних футболістів) були повідомлені належним чином про дану ситуацію, пише interfax.com.ua.

Коментарі ()