Головне

Луческу: Досить складна гра була сьогодні

12.08.2012 23:05 459 0

Донецький "Шахтар" не зміг провести на однаковому рівні весь матч з "Ворсклою", що не може не бентежити напередодні старту "гірників" у Лізі Чемпіонів.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер команди Мірча Луческу, пише сайт донеччан.

"Досить складна гра була сьогодні проти команди, яка моментами показала себе функціонально готовою навіть краще за нас. Вони дуже багато рухалися, проводили хороші контратаки, хоча рідко потрапляли в штрафний майданчик. Ми ж почали дуже потужно. Оформили швидко два голи, після чого могли забити ще кілька", - згадує він.

"Але потім настала якась розслабленість в наших рядах, незрозуміла мені. Те ж саме повторилося у другому таймі, після того як забили четвертий гол. Я цього не схвалюю, бо ми все-таки готуємося до Ліги Чемпіонів. У цьому турнірі зовсім інший рівень, ритм, самовіддача. Тому ці матчі потрібно проводити так, щоб, природно, була користь для Ліги Чемпіонів. Вітаю всіх своїх гравців з хорошою грою сьогодні", - продовжив румун.

"Може бути, більшого чекав від тих, хто вийшов на заміну. Більше самовіддачі від них хотілося, руху, більше уваги при контролі м'яча. Занадто багато м'ячів вони втратили. Будемо сподіватися, що після сьогоднішньої розмови зі мною в роздягальні після закінчення гри вони зрозуміли, чого я від них вимагаю", - вірить він.

"Мені не сподобалася вся зона центральної оборони в сьогоднішній грі, якщо орієнтуватися на той рівень, на який я націлений і претендую. Можливо, це пов'язано з тим, що в матчах чемпіонату центральні захисники мають менше роботи. Сподіваюся, що від гри до гри їх взаємодія, концентрація будуть рости і вони будуть виглядати ще краще", - завершив промову Луческу.

Коментарі ()